BOOTTEST...iSLOEP 735

De ideale grachtenboot

ALPHEN AAN DEN RIJN- Iedere week, op zaterdag, een nieuwe Boottest. In coproductie met De Telegraaf VRIJ testen we ditmaal de iSloep 735. Volgens velen de ideale grachtenboot.

Deze isloep heeft een lengte van 735 cm en is zo ingericht dat u gemakkelijk met twee gezinnen een hele dag kunt varen. De gasten zullen zich uitstekend vermaken op het grote zonnedek. Er is meer dan voldoende opbergruimte om de benodigde proviand voor alle passagiers op te slaan.

De drie cilinder Yanmar motor is sterk en kan wel tot 19 kilometer per uur als het moet. De goede vaareigenschappen door het optimale onderwaterschip en de gestroomlijnde vaarlijn, maken het besturen tot een genot. De isloep 735 vaart stabiel, rustig en maakt nauwelijks golven. 

De isloep 735 is een totaalconcept waarin de meeste opties al standaard zijn meegenomen. U hoeft eigenlijk alleen nog maar de kleur te bepalen. 

De iSloepen worden in China gebouwd en bieden veel waar voor je geld. Maar nog belangrijker...de vaareigenschappen zijn ook prima. Wil je ons rapportcijfer weten? Bekijk  de Boottest (https://www.youtube.com/watch?v=oMuLUepyS_0)

IMG_6988 IMG_6988
IMG_6975 IMG_6975
IMG_6970 IMG_6970