SAMEN DE BOOT IN

Ontdek-en doeboek voor kinderen aan boord

HAARLEM- Niet alle kinderen zullen meteen enthousiast zijn bij het vooruitzicht van een vakantie op het water. Voor die kids - die soms zuchtend aan boord stappen met hun (groot)ouders – kun je wel wat hulp gebruiken. Die hulp komt in de vorm van een boek waarmee ze ontdekken dat er heel veel op en om het water te beleven valt.

Lisette Vos schreef Samen de boot in met als doel kinderen wat meer om zich heen te laten kijken, ze nieuwsgierig te maken over hoe dat nou zit op zo’n boot of op het water en ze uit te dagen een handje mee te helpen aan boord. Het is een echt ontdek- en doeboek voor kinderen vanaf een jaar of acht geworden. Samen met Moos Matroos gaan ze op ontdekkingstocht en door de opdrachtjes, proefjes en knutsels komen ze steeds iets meer te weten over boten en varen. Achterin zit een heus vaardiploma voor de echte matroos!

Ingrid Robers maakte de leuke illustraties en zeezeiler én opa Henk de Velde schreef het voorwoord. Nu hoeft niemand zich meer te vervelen, ook niet als geen wifi is in de haven!
 
Samen de boot in

Lisette Vos

ISBN 978 90 641 0655 2  € 13,99

Samen de Boot in Samen de Boot in