VERKIEZING HONDVRIENDELIJKSTE HAVEN

Waar is jouw viervoeter het meest happy?

Honden aan boord organiseert opnieuw een verkiezing voor de meest hondvriendelijke haven van Nederland. Bootbezitters met een viervoeter kunnen via de site van Honden aan Boord havens beoordelen en voordragen voor de award.

De Award voor de hondvriendelijkste jachthaven werd in 2017 voor het eerst uitgereikt aan Waddenhaven Vlieland.  Ook in 2018 kunnen er weer jachthavens aangemeld en beoordeeld worden. Naast de Award wordt ook een tweede en derde prijs uitgereikt.
Aan  hondeneigenaren wordt gevraagd  jachthavens te beoordelen op o.a. de volgende onderdelen: Gastvrijheid van het personeel jegens honden en hun baasjes ? Toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en de aanwezige faciliteiten voor honden. De uitlaat- wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving.
Door middel van een beoordelingsformulier worden jachthavens genomineerd. De kwaliteit van de  jachthavens wordt beoordeeld op een schaal van 1- 5. Het is nu ook mogelijk om een persoonlijke aanbeveling te vermelden. De beste scorende jachthaven ontvangt de Award.
Spelregels

Tot 30 september: jachthavens beoordelen d.m.v. van een  beoordelingsformulier op de website Honden aan boord (http://www.hondenaanboord.nl).

Van de aangemelde jachthavens worden de 10 best scorende genomineerd. Vanaf 1oktober tot 30 november: stemronde op de 10 genomineerde jachthavens.  Op 3 december is de bekendmaking van de winnaar van “De leukste jachthaven voor honden” Award 2018.
Honden aan Boordpakket
Iedereen die een jachthaven beoordeeld maakt kans op een van de drie prachtige Honden aan Boordpakketten!  De  aangemelde jachthavens zijn te bekijken in de Honden Vaarwijzer op de website.

Honden aan boord Honden aan boord