EERSTE ROERMOND BOAT SHOW

Initiatief van Linssen Yachts en Bestboats

ROERMOND- Van vrijdag 14 tot en met maandag 17 september vindt de allereerste editie van de Roermond Boat Show plaats.Vier dagen lang vormt verkoophaven Boulevard Nautique Roermond het nautisch decor.

Het initiatief voor de Roermond Boat Show komt van jachtbouwer Linssen Yachts uit Maasbracht en jachten- en speedboat makelaar BestBoats International Yachtbrokers uit Roermond. Tijdens het evenement worden nieuwe en gebruikte jachten en speedboats van diverse gerenommeerde merken gepresenteerd in de outdoor showroom Boulevard Nautique Roermond. Deze outdoor showroom, die dient als drijvende evenementen locatie, biedt de mogelijkheid om alle boten op het water te bezichtigen en meteen vanaf de steiger een proefvaart te genieten. Daarnaast zijn er diverse vooraanstaande watersport-gerelateerde bedrijven aanwezig die hun maritieme producten en diensten aanbieden.

De Roermond Boat Show is dagelijks te bezoeken tussen 10.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis. Boulevard Nautique Roermond is gevestigd in Maashaven 4, op loopafstand van Europa’s grootste Designer Outlet waar in datzelfde weekend een speciaal VIP-event plaatsvindt. Parkeren is mogelijk in de tegenover gelegen parkeergarage genaamd Kazerneplein.

Deelnemers
Naast Linssen Yachts en BestBoats nemen de volgende bedrijven deel aan de boatshow: 
Aqua Libra yachtcharter, Delphia Yachts, Linssen Boating Holidays, Pirelli speedboats, Kuiper verzekeringen, Raymarine Marine Electronics, Tinn silver aluminium boten, DMS Marine, Webasto, Watersport Paradise Helmond en Timmermans meubelen.

Meer informatie over de deelnemende bedrijven en het programma van de eerste Roermond Boat Show, is te vinden op Roermond Boatshow (http:// www.roermondboatshow.nl)

Roermond Boat Show Roermond Boat Show