INTENDER 780 VOLLEDIG VERNIEUWD

Primeur op HISWA te water

LOOSDRECHT- De in 2013 geïntroduceerde Intender 760 is al jarenlang een van de paradepaardjes van Interboat. Voor het komende seizoen 2019 hebben de ontwerpers van de Interboat werf uit Zwartsluis de 760 flink onderhanden genomen. Ook de naam is vernieuwd; Intender 780 heet deze nieuwe tender van Interboat en zal voor het eerst te zien op de HISWA te Water.

De grote winnaars van het gereviseerde ontwerp, zijn de opvarenden. Door de kuiprand te versmallen is er meer kuipruimte ontstaan. De achterbank biedt plaats aan vier personen op een rij en de doorloopruimte langs te motorkist is een vergroot. Nieuw is de afsluitbare ruimte onder het voordek, waar een onderwatertoilet met vuilwatertank het comfort verhoogd. Het zwemplateau is niet alleen aanzienlijk vergroot, het is nu ook heel eenvoudig bereikbaar doordat er een deur in de spiegel is geplaatst.

Prettig geprijsd
De verhouding prijs/kwaliteit is dik in orde. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de standaard uitvoering op maat uit te breiden met een reeks prettig geprijsde accessoires. Net als bij alle andere modellen, staat Interboat vol vertrouwen achter de nieuwe 780 van vaderlandse bodem. De werf biedt 10 jaar volledige garantie.

Met de zwaarst gemotoriseerde uitvoering (170 pk) zet de Intender 780 moeiteloos een topsnelheid van 45 kilometer per uur op de teller. Wie kiest voor de ultra-zuinige 52 pk motor, noteert altijd nog een alleszins acceptabele 20 kilometer per uur als top.    

Ga voor meer informatie naar 

Intender 780 Intender 780