NOMINATIES LEUKSTE HONDEN HAVEN BEKEND

Tien jachthavens in finale voor viervoeter Award

AMSTERDAM- De spanning stijgt, want de tien havens die zijn genomineerd voor de Award voor de leukste jachthaven voor honden, zijn bekend. Het doel van deze Award is om jachthavens in Nederland te beoordelen op hondvriendelijkheid.

Klik hier om te stemmen (http://hondenaanboord.nl/finale-leukste-jachthaven-award-2018/)

Hondenliefhebbers vormen een grote doelgroep binnen de jachthavenbezoekers, ongeveer één op de drie boten heeft  één of meer viervoeters aan boord. De Award voor de hondvriendelijkste jachthaven werd in 2017 voor het eerst uitgereikt. Tot eind vorige maand konden varende hondenbaasjes jachthavens voordragen voor de verkiezing. Voor de verkiezing zijn de havens beoordeeld op onder meer gastvrijheid van het personeel jegens honden en hun baasjes. Toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en de aanwezige faciliteiten voor honden. De uitlaat- wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving.

Op basis van de nominaties is een lijst van tien jachthavens samengesteld. Dit zijn Marina Muiderzand, WSV Kraggenburg, Marina Port Zelande, Jachthaven Bruinisse, Jachthaven Terschelling, Waddenhaven Texel, Jachthaven Deventer, Herkingen Marina, Jachthaven Biesbosch en WSV Wolphaartsdijk.

Tot 30 november kan op de havens worden gestemd via de site Honden aan boord (http://hondenaanboord.nl/). Op 1 december zal worden bekend gemaakt welke jachthaven de Award 2018 heeft gewonnen. Naast de eerste prijs (award) wordt er ook een tweede en derde prijs uitgereikt.

Bekijk video Honden aan boord (https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=j5Dzw6ZEYMY)

herkingen marina award 2018 herkingen marina award 2018
P1280233-4 P1280233-4