WEESBOTEN ONDER DE HAMER

Tijdens online veiling

NIEUWPOORT- Bootveiling.be heeft de opdracht van VY Nieuwpoort gekregen om verlaten boten een tweede leven te geven.  Jaarlijks worden er in België een groot aantal boten niet meer gebruikt door de eigenaren en aan hun lot over gelaten. De eigenaren hebben nu een groot aantal boten vrijgegeven voor de veiling.

Deze worden tijdens de NIBS bootshow in Nieuwpoort dit weekend middels een online veiling verkocht. Er worden verschillende type boten aangeboden zoals  een  profesionele vissersboot, kajuitboot en vele merk zeilboten. Alle schepen liggen opgeslagen op de kade aan de Watersportlaan van VY Nieuwpoort in België. 

De boten hebben wel wat aandacht nodig, maar daar is de startprijs ook naar. Alle boten starten met een laag openingsbod en worden onder voorbehoud van gunning verkocht aan de hoogste bieders. Op dit moment kun je voor € 1- plus veilingkosten al bieden op een boot. Een mooie kans voor iedereen die betaalbaar wil varen. Bootveiling adviseert wel iedereen die geïntereseerd is om een boot te kopen, deze aankomende dagen tijdens de NIBS te bezichtigen. De koper zal zelf moeten zorgen voor het ophalen na gunning. Registratie op de website van Bootveiling is altijd gratis en iedereen kan meebieden.

Kijken is mogelijk tijdens de beurs de weekend
Vrijdag  19 oktober 2018 van 14:00-19.00 uur
Zaterdag  20 oktober 2018 van 10.00-19.00 uur
Zondag  21 oktober 2018 van 10.00-18.00 uur

De veiling sluit tijdens de beurs op zaterdag om 17.00 uur en betreft de boten die starten op € 1,-. Op zondag om 16.00 uur worden de vaarklaren boten verkocht. Ophalen na gunning is op zaterdag 27 oktober op afspraak

Alle informatie is te vinden op

Veiling 1 Veiling 1
veiling 2 veiling 2
veiling 3 veiling 3