PRANGENDE VRAGEN VOOR MARK SLATS

Mail wat je wilt weten naar Watersport-TV

HOBART- Golden Globe Race deelnemer Mark Slats bereikt komend weekeinde Hobart. Tijdens een anderhalve uur durende pitstop in de haven zal hij met de organisatie van de race video-en filmmateriaal uitwisselen en is er exclusief voor de kijkers van Watersport-TV gelegenheid om Mark enkele vragen te stellen.

Op dit moment is Mark onderweg naar Hobart, waar hij zaterdag in de loop van de dag de haven hoopt binnen te varen. In de aanloop naar de overdracht van zijn video-en filmmateriaal is, er een moment om even met Mark te communiceren en hem enkele vragen te stellen. Volg je Mark tijdens Golden Globe Race en heb je een prangende vraag, laat het ons weten. Stuur je vraag naar info@watersport-tv.nl en wij zullen deze aan de solozeiler voorleggen. Omdat de tijd in Hobart beperkt is, zal de redactie van Watersport-TV, uit de vele vragen die wij verwachten, een selectie maken. Het is wel belangrijk dat je je vraag voor vanavond 20.00 uur aan ons mailt. 

Het is de bedoeling dat Mark voor vertrek uit Hobart reageert. De geplande aankomst is afhankelijk van diverse factoren. Tijdens het laatste contact liet Slats weten in ’baggerweer’ te zitten, met veel regen en stormachtige wind.

 

Foto Watersport-TV

 

 

 

DU6A3656 DU6A3656