SPOTLIGHTS OP TRENDSPORTEN IN DUSSELDORF

Surflegende Robby Naish opent watersportbeurs

DUSSELDORF- Op 19 januari opent surflegende Robby Naish de 50ste editie van boot Düsseldorf. Naast Naish kent dit jubileum nog vele andere sterren, meer actie en de nieuwste uitrusting.

Van 19 tot en met 27 januari is de 13.000 vierkante meter grote hal 8a in Düsseldorf weer the place to be. Tijdens het 50ste jubileum van boot zijn Airush, Brunotti, Doutone, GTS, Liquid Force en natuurlijk talloze andere topmerken aanwezig. Bovendien is er op de geoptimaliseerde staande golf ‘THE WAVE’ en de 65 meter flatwaterpool weer voldoende te zien en te doen. Het is dus de perfecte mix van actie, kennis uitwisselen, chillen, informatie inwinnen en uitproberen.

Wakeboardshow
Op het 1.400 vierkante meter grote waterbekken is er doorlopend actie. Dagelijks tonen de wakeboardprofessionals van het Liquid Force Team in samenwerking met Wasserski Langenfeld coole jumps en moves over schansen. Aansluitend is het de beurt aan de tow-in windsurfers en tijdens het tweede weekend gaat het om de roem en de eer bij de foiling-contest. Tussendoor kan men zelf natuurlijk ook op het water in actie komen. Meld je eenvoudig bij het waterbekken aan om te wakeboarden of nieuwe SUP’s te testen. Je krijgt dan ter plekke alle verdere details te horen. Het enige dat je hoeft te toen is een handdoek en badkleding mee te nemen. De wetsuits hebben wij voor je. Als perfecte voorbereiding voor het seizoen bieden wij ook dit jaar een SUP yoga-sessie en een winter-fitnessprogramma aan. Onder vakkundige begeleiding kan je je hier flink uitleven maar ook de innerlijke balans vinden, zodat je bij aanvang van het nieuwe seizoen meteen goed van start kunt gaan.

The Wave
Zonder bar volop genieten? Op THE WAVE made by citywave® kan er dit jaar weer volop worden gesurft. Met een ruimere uitloop hebben we de golf nog verder geperfectioneerd waardoor we beginners en gevorderden ideale trainingsvoorwaarden kunnen bieden. Het citywave®-team zal jullie daarbij met raad en daad terzijde staan. Opdat zoveel mogelijk surfers de kans krijgen, dient je voor onze golf wel aan te melden. Op welk tijdstip je een slot krijgt en hoe lang je dan kan surfen, is allemaal op thewave.boot.de te lezen.

Shoppen en chillen
Kiters en wakeboarders vinden in hal 8a naast toonaangevende producenten ook veel handelaars. Zij bieden naast het nieuwste materiaal ook equipment van het vorige seizoen tegen aantrekkelijke prijzen. Passend bij het wake- en kitersurfmateriaal kan uiteraard ook de surfkleding niet ontbreken. Deze is in onze Beach Life Zone in hal 12 te vinden. Vergeet echter niet dat je voor een afzakkertje en chille muziek om 17 uur weer naar de Beach World dient te gaan om de dag gezellig af te sluiten.

boot02 boot02
boot18_MK10582 boot18_MK10582
boot17_MK25664 boot17_MK25664