LINSSEN YACHTS BOAT SHOW

Inluiden van viering 70-jarig bestaan

MAASBRACHT-Tijdens het 50-jarig jubileum van Linssen Yachts in 1999 werden voor het eerst de ‘Open Dagen’ gehouden. Inmiddels bijna twintig jaar verder staat de volgende editie van de Linssen Yachts Boat Show gepland met aandacht voor de viering van het 70-jarig bestaan in 2019.

Een 70-jarig jubileum is natuurlijk voor ieder bedrijf een enorme mijlpaal. Voor de jachtbouw is het echter zonder meer bijzonder te noemen, omdat deze markt zo cyclisch is en waarschijnlijk ook in de toekomst zo zal blijven. Daar komt nog bovenop dat het voortbestaan bij familiebedrijven zeker niet altijd vanzelfsprekend is, met de overgang van de ene naar de andere generatie.

Linssen Yachts heeft haar positie in de afgelopen twintig jaar staande weten te houden en haar marktpositie weten uit te breiden door consistentie, duidelijke keuzes te maken, te blijven werken aan nieuwe modellen en technische verbeteringen en vooral: bouwen aan onze relatie met u als klant.

Wereldprimeur
Dé wereldprimeur van dit jaar is de ‘kleine’ zus van de Grand Sturdy 500 AC Variotop®: de Grand Sturdy 450 AC Variotop®. Het tweede jacht uit de Grand Sturdy Variotop®-serie dat is uitgerust met onze unieke cabriolet­kap.

Tijdens onze jubileumshow zal Linssen het complete modellenprogramma in de showroom opstellen. Van de compacte 30’ers tot en met ons vlaggenschip, de Grand Sturdy 500 AC Variotop®.

De boat show is op 17, 18 of 19 november in Maasbracht, dagelijks van 10.00-16.00 uur. 

Linssen Linssen