SAILING VITO DUMAS (vlog)

Wind gooit vaarplan in de war

TERSCHELLING- Annemiek en Christiaan hebben Terscheling achter zich gelaten en zijn van plan hun zeiltocht naar de Oostzee te vervolgen. De wind draait echter ongunstig en komt pal op kop, waardoor de stalen Vito Dumas vooral tegen de golven aan het vechten is.

Bekijk de vlog en klik op SAILING VITO DUMAS (http://www.watersport-tv.nl)

’’Het lijkt wel of we in een grote klotsbak zitten,’’ reageert Annemiek die uit voorzorg al iets heeft ingenomen tegen zeeziekte maar zich alles behalve fit voelt. Het tweekoppige bemanning staat voor een lastige keuze. Doorzeilen of omkeren? Uiteindelijk wordt voor het laatste gekozen, maar in plaats van naar Terschelling besluiten ze naar Vlieland te varen. Om daar te wachten op een gunstiger windrichting.

Binnendoor

Na een paar dagen Vlieland besluiten Christiaan en Annemiek van hun oorspronkelijke vaarplan af te wijken en ’binnendoor’, via de staande mast route naar het Lauwersmeer te varen. Onderweg worden ze geplaagd door motorpech, maar genieten ze ook van het varen door de kanalen en vaarten en een bezoek aan Leeuwarden. En heeft Annemiek op haar supboard een bijzondere ontmoeting met nieuwsgierige koeien en wilde paarden.

Watersport-TV volgt het acteursstel tijdens hun reis naar de Oostzee. Iedere woensdag kun je online een nieuwe vlog bekijken.

Mijn nieuwe videoproject18.jpg 11 Mijn nieuwe videoproject18.jpg 11
Mijn nieuwe videoproject18.jpg 5 Mijn nieuwe videoproject18.jpg 5
Mijn nieuwe videoproject18.jpg 4 Mijn nieuwe videoproject18.jpg 4
Mijn nieuwe videoproject18.jpg 16 Mijn nieuwe videoproject18.jpg 16
Mijn nieuwe videoproject18.jpg 22 Mijn nieuwe videoproject18.jpg 22
Mijn nieuwe videoproject18.jpg 20 Mijn nieuwe videoproject18.jpg 20
Mijn nieuwe videoproject18.jpg 26 Mijn nieuwe videoproject18.jpg 26
Mijn nieuwe videoproject18.jpg 29 Mijn nieuwe videoproject18.jpg 29