VAARMAATJES...DE EERSTE WATERSPORT DATINGSERIE

Kandidaten gezocht

AMSTERDAM- Varen is het leukste samen en daarom start Watersport-TV met een eigen datingserie waarin we alleengaanden met een passie voor watersport willen samenbrengen. Ben je op zoek naar een leuke schipper, romantiek op het water, een maatje om mee te varen? Je kunt je nu aanmelden.

Klik hier voor video VAARMAATJES (https://www.youtube.com/watch?v=jDVlRIIx51Y)

Is het lastig om iemand te vinden waarmee je je passie voor watersport kunt delen. Met wie je na een mooie dag op het water bij een heerlijk glas wijn samen van een betoverende zonsondergang kunt genieten. Of zoek je gewoon een maatje, zonder dat de liefde direct de leidraad is, om mee te zeilen. Een suptocht mee te maken of op vaarvakantie mee te gaan?

Voor de nieuwe online serie Vaarmaatjes zijn we op zoek naar kandidaten. Lijkt het jou leuk om via ons watersportplatform op zoek te gaan naar een partner? Heb je er geen moeite mee dat wij jou en je toekomstige vaarmaatje af en toe volgen met de camera? Stuur dan snel een korte motivatiebrief (mail) met je contactgegevens plus enkele foto’s of kort filmpje naar info@watersport-tv.nl.
Misschien weet je wel iemand die een nieuw vaarmaatje verdient. Zelf de stap over de steiger niet durft te maken en een loopplank nodig heeft. Laat het ons weten en deel dit bericht zoveel mogelijk onder vrienden en bekenden.
Via ons online watersportkanaal bereiken wij op dit moment zo’n 50.000 watersportliefhebbers per week. Misschien zit jouw rots in de branding daar wel bij!
 

VAARMAATJES PROMO VAARMAATJES PROMO