BAVARIA ZEILJACHTEN NEDERLAND ONDER NIEUWE VLAG!

Dealerschap opnieuw onder leiding van Thomas Thurau

MUIDERZAND- Per direct wordt de verkoop van BAVARIA-zeiljachten vanuit Noord-Nederland opnieuw aan Thomas Thurau overgedragen onder de naam Westside Sailing BV. Het bedrijf heeft twee vestigingen, in Lemmer en Marina Muiderzand.

Van 2001 tot en met 2011 was Thomas Thurau onder de naam Holland Sailing actief op de Nederlandse markt. In deze periode zijn vanuit Workum bijna 1000 nieuwe Bavaria zeiljachten verkocht. Vervolgens werden Thomas en Annemarie Thurau onder de naam Westside Sailing GmbH als Bavaria Sail-dealer voor de West-Duitse markt ingezet, met kantoren in Keulen en Lemmer. Deze blijven bestaan.
Marina Muiderzand is al meer dan 20 jaar een belangrijke vestigingsplaats voor de Bavaria verkoop. Om dit voort te zetten heeft Westside Sailing ervoor gekozen, naast de vestiging in Lemmer, een verkoopkantoor bij Yachting Company Muiderzand te openen. Deze samenwerking met een ervaren makelaar is een ideale aanvulling op de verkoop van nieuwe Bavaria-zeiljachten. Hierdoor komen productexpertise en makelaarservaring samen.

In dit kader wordt aanvullend Bavaria Brokerage opgericht, met specialisatie op de internationale verkoop van Bavaria occasions. Het nieuwe kantoor in Muiderzand wordt permanent bezet door Marlon Thurau. Op beide locaties zijn eigenaren van harte welkom voor advies, service en verkoop van hun huidige boot. Vanaf het voorjaar 2019 wil Westside sailing de complete Bavaria-sail-range in Nederland tonen.

Servicewerkzaamheden, upgrade en refit worden uitgevoerd door Brando Smit met 25 jaar ervaring in de Bavaria-service. Indien gewenst, levert Westside Sailing de complete Bavaria-range ook als Custom line, waarbij individualisme centraal staat.
Naast de vestigingsplaatsen in Nederland beschikt Westside Sailing ook over service- en uitleverfaciliteiten in Portorož (SLO) en Palma de Mallorca (ES).


 

ORE-bavaria47cruiser-rhodos-griekenland ORE-bavaria47cruiser-rhodos-griekenland