NH JACHTHAVENS ZOEKEN NAAR NIEUWE KANSEN

Bijzondere overnachtingsmogelijkheden, overstappunten en sloepennetwerk

UITGEEST- Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) organiseert vrijdag a.s. een kennisbijeenkomst voor jachthavenondernemers boven het Noordzeekanaal. Centraal staan ontwikkelingen in de pleziervaart door vergrijzing, duurzaamheid en verandering in vaargedrag en botenbezit.

De bijeenkomst gaat in op kansen die er liggen: Het sloepennetwerk en overstappunten, bijzondere overnachtingsvormen (a la Tiny Float in Andijk), seizoensverlenging en nog veel meer. Deze ontwikkelingen hebben direct invloed op jachthavens. Samenwerking en kennisdeling op verschillende thema’s kan leiden tot mooie initiatieven en meer omzet. “Daarom is het belangrijk om elkaar te ontmoeten en met elkaar te bespreken wat (gezamenlijk) gedaan moet en kan worden om de havens aantrekkelijker en toekomstbestendig te maken.”

Versterking

Tijdens de bijeenkomst zal achterhaald worden of samenwerking door middel van een platform kan bijdragen aan ontmoeting, kennisdeling, lobby en meer omzet met als doel: versterking van de (thuis)havens.

Fotografie Watersport-TV

IMG_8291 Compagnie Enkhuizen IMG_8291 Compagnie Enkhuizen
IMG_8390 Medemblik IMG_8390 Medemblik