JACHTHAVEN BIESBOSCH MEEST HONDVRIENDELIJK

Winnaars van de leukste watersportverkiezing bekend

DRIMMELEN- De grote winnaar van “De leukste jachthaven voor honden” Award is Jachthaven Biesbosch. Uit de bij Honden aan boord aangemelde jachthavens werden de tien best scorende geselecteerd en kon er tot 30 november gestemd worden.

Vanmiddag om 15.00 uur werd de stembus gesloten en werden de stemmen geteld!Met 21% van de stemmen is Jachthaven Biesbosch de winnaar van 2018!  De 2e plaats, met 16% van de stemmen is voor Jachthaven Bruinisse en de  3e plaats met 15 % van de stemmen gaat naar WSV Wolphaartsdijk. Voor de winnende havens wordt een juryrapport opgesteld. De winnaar ontvangt de Award  en een Winnaarsvlag. Ook de jachthavens van de 2e en 3e plaats ontvangen een prijs.

Bekendheid
De leukste jachthaven voor honden verkiezing werd dit jaar voor de 2e keer gehouden. Er werd 253 keer gestemd.  In 2017 werd er 167 keer gestemd. De bekendheid van deze verkiezing is dus toegenomen en veel hondeneigenaren en havenmeesters zijn positief over dit initiatief. Van alle ingezonden hondvriendelijke jachthavens wordt een overzicht geplaatst in de Honden-Vaarwijzer op de website www.hondenaanboord.nl. 
Het doel van de Award Het doel van deze Award is jachthavens in Nederland te beoordelen op hondvriendelijkheid en daarmee begrip te creëren voor de vele varende hondeneigenaren die Nederland telt. Hondenliefhebbers vormen immers een grote doelgroep binnen de jachthavenbezoekers!  Hondenliefhebbers konden jachthavens opgeven via een beoordelingsformulier waarin gevraagd werd naar: Gastvrijheid van het personeel jegens honden en eigenaar. Toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en de aanwezige faciliteiten voor honden en de uitlaat- wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving.

winnaar winnaar
Uitslag De leukste jachthaven voor honden Award 2018 Uitslag De leukste jachthaven voor honden Award 2018
Genomineerde jachthavens 2018 - Hondenaanboord.nl Genomineerde jachthavens 2018 - Hondenaanboord.nl
jachthaven Biesbosch winnaar jachthaven Biesbosch winnaar