OPEN WEEKEND DEKKER WATERSPORT

Met veel aanbiedingen, demonstraties, lezingen en oliebollen en gluhwein

ZAANDAM- Alle reden om koers te zetten naar Dekker Watersport (http://www.dekkerwatersport.nl) in Zaandam waar het twee dagen lang bruist van de activiteiten. En wie nog iets wil aanschaffen voor de boot, kan profiteren van diverse aanbiedingen.

Tijdens het jaarlijkse open weekend zijn er speciale demonstraties, lezingen en andere activiteiten. Raymarine staat met een speciale demonstratie stand in de winkel. Op zaterdag 15 december komt Riwax naar Zaandam om alle tips en trucs te laten zien hoe je uw boot weer kunt laten glimmen. Hanneke Beers heeft een prachtig boek gemaakt, Boats+Beers en komt hierover vertellen en signeren. 

Bezoekers kunnen kennismaken met enkele crewleden van Watersport-TV en genieten van een compilatie van de mooiste watersportmomenten en opnames van het afgelopen jaar. Ook kunt u informatie krijgen over Vaarplezier, een initiatef van Iedereen het Water op en Watersport-TV. Vaarplezier verzorgt praktijk-en theorielessen ter voorbereiding op het Vaarbewijs examen. Een van de leslocaties is Dekker Watersport.

Over al uw aankopen ontvangt u een tegoedbon t.w.v. 10%. Deze actie is ook geldig in de webshop. De tegoedbon is te besteden in januari en februari 2019. Alleen in de winkel in Zaandam. Voor alle aanleglijnen geldt: 2 meter halen 1 betalen. Op alle schoten en vallen 3 meter halen 2 meter betalen.

Ter verhoging van de sfeer en gezelligheid koffie, gluhwein en oliebollen staan klaar!

 

LErohk54.jpeg LErohk54.jpeg