MAGIC MARINE EN MYSTIC VERKOCHT AAN NORTH

Exclusief interview met eigenaar Max Blom

KATWIJK AAN ZEE- Watersportondernemer Max Blom (61) heeft zijn bedrijf MBrands BV, bekend van het merken Magic Marine en Mystic verkocht aan de North Technology Group. In een exclusief interview met Watersport-TV vertelt Blom wat hem heeft doen besluiten om zijn onderneming te verkopen.

“Voor een familiebedrijf als dat van ons is deze overname een hele bijzondere tijd. De belangrijkste drijfveer voor mij is altijd het geluk geweest dat ik samen met mijn kinderen aan mooie merken mocht werken. Toch moet je in alsmaar groeiende bedrijven ook naar de toekomst durven kijken. De kans om samen te gaan werken met een van de beste partijen in de industrie was dus het overwegen waard. Deze overname stelt ons in staat om toekomstige groei en ontwikkeling van het bedrijf te waarborgen. De samenwerking met NTG opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden waar ook onze klanten natuurlijk de vruchten van zullen plukken.”

Geweldige ervaring
 “Vijftien jaar lang met zo’n mooi team aan Mystic werken was een geweldige ervaring. Ik wil iedereen van de Mystic familie ontzettend bedanken voor al hun harde werk, energie en tomeloze inzet tot nu toe. Ik weet zeker dat dit in de toekomst niet anders gaat zijn. Het geeft natuurlijk ook ongelofelijk veel nieuwe energie om aan dit nieuwe hoofdstuk met North Actionsports Group te beginnen,” aldus Blom.
MBrands BV en North Technology Group (North Kiteboarding) zullen samen verder gaan in een nieuwe dynamische onderneming genaamd North Actionsports Group.
Brand management, operationeel management en verkoop, voor zowel Mystic als Magic Marine, zullen onveranderd vanuit Nederland worden aangestuurd.
Productontwikkeling en brand management voor North kiteboarding zal in Nieuw-Zeeland plaatsvinden. Het operationele en logistieke aspect zal vanuit Nederland worden uitgevoerd. Max Blom sr blijft nog drie jaar betrokken bij NTG. Zijn zoon Max en dochter Claire voor onbepaalde tijd.

18330_JR_MM_99974 18330_JR_MM_99974
2018_mystic_diva_2048x 2018_mystic_diva_2048x