DRIJVENDE NAJAARSBEURS FLOAT IN NIEUWPOORT

Belgian Boat Show, Beach en Float op één koerslijn

NIEUWPOORT- Nieuwpoort zal dit najaar het belgian boat show in-water-event ontvangen. Het concept van de boatshow in een jachthaven verhuist van Breskens naar Nieuwpoort. Conceptum NV nam zes maanden geleden de pleziervaart- en watersportbeurzen in haar internationale beuzenorganisatie op. 

Volgens Florent Godin, de CEO van Conceptum nv., zitten hiermee de beurzen Belgian Boat Show (indoor Gent), Belgian Boat Show Beach (testweekend brandingsporten Knokke) en nu ook Belgian Boat Show Float (de in water boat show Nieuwpoort) op één koerslijn. “Dit is een veel krachtiger formule waarmee de pleziervaart en de watersport onder één duidelijk herkenbare noemer de consument en de leverancier met elkaar verbindt. Het zorgt voor 365 dagen nationale en internationale visibiliteit.”
Nieuwpoort is een uitermate belangrijke watersport- en pleziervaartlocatie, het op een na grootste jachthavencomplex van Europa. De bezoeker zal hier aan boord kunnen stappen van 250 nieuwe en tweedehandsjachten in hun natuurlijke wateromgeving. En in een tent van 5000 m2 een keuze kunnen maken uit de meest representatieve watersportbedrijven. Met Nieuwpoort wordt de Belgian Boat Show Float in Breskens  stopgezet.
Opwaarderen
“Het uitstippelen van éénzelfde koerslijn gaat nog verder,” zegt Christophe Coseyns, Head of Belgian Boat Show Fairs bij Conceptum nv. “In de volgende Belgian Boat Show Gent zal de vernieuwde samenwerking met de grootste Vlaamse en Franstalige watersportfederaties al duidelijk zijn.”

De show in Nieuwpoort is van 18 tot en met 20 oktober.

Nieuwpoort jachthaven BBSFloat19 Nieuwpoort jachthaven BBSFloat19