KORVET 8 VEELZIJDIGE JONGSTE TELG

Design-sloep, mini-jacht of megajacht tender


AMSTERDAM- De jongste loot aan de stam van Deep Water Yachts is de KORVET 8. Dit aluminium motor jacht draagt hetzelfde DNA ontwerp als de gelauwerde KORVET 14CLR en de grotere 16 en 18 meter uitvoeringen van de KORVET.

Dit zijn veilige en duurzame motor jachten die niet veel zorg vragen. Willem Nieland - meervoudig ontwerp prijswinnaar - bedacht met de KORVET 8 een concept dat resulteerde in een uniek jacht.
De KORTVET 8 is veelzijdig. De gebruiker bepaalt wat de uiteindelijke functie wordt:  een vlakbodem-sloep uitgelezen voor elektrische aandrijving, een sportieve Deep-V powerboat voor snel varen of een stijlvolle megajacht tender. Maar bij uitstek is de KORVET 8 een sympathieke familieboot die op de trailer mee kan naar de Noorse fjorden of de Zwitserse meren.
Met vier vaste slaapplaatsen, beschutte kuip, overdekte stuurstand en ruime natte cel biedt de Korvet 8 de mogelijkheid om langere tijd in comfort aan boord te verblijven, ongeacht het seizoen. Met geopende dakpanelen en ramen is de buitenbeleving op een warme dag optimaal. De jachten van Deep Water Yachts onderscheiden zich door uitstekende vaareigenschappen en zijn veilig en onderhoudsvriendelijk.
De Korvet 8 wordt aangeboden als rustig- of snelvarend, of in een elektrisch uitvoering om steden en stilte gebieden te ontsluiten. Een weekend London, de files omzeilen of droogvallen op de wadden, de nieuwe KORVET 8 opent een scala aan mogelijkheden. Deep Water Yachts presenteert de KORVET 8 tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show 2019 op stand nummer 07.220. Kijk voor meer informatie op www.deepwateryachts.com.

Korvet 8 CALM1 Korvet 8 CALM1
Korvet 8 CALM2 Korvet 8 CALM2