WIN EEN STEL DUBARRY ULTIMA ZEILLAARZEN

Ter waarde van € 329,- WATERSPORT-TV MAG EEN PAAR VERLOTEN

Mark Slats zeilde er mee de wereld  rond tijdens de Golden Globe Race. We hebben het over de Ultima zeillaarzen van Dubarry of Ireland. Watersport-TV mag namens Dubarry  een stel laarzen verloten ter waarde van € 329,-. 

Lees verder of ga direct naar WINACTIE (https://www.watersport-tv.nl/pg-31400-7-126165/pagina/winactie.html)

Tijdens zijn solorace om de wereld waren de Dubarry Ultima zeillaarzen Mark’s beste maatjes. De veelzijdige zeillaars, gemaakt voor actie op het water, bood de zeilheld duurzame bescherming onder vaak de meest extreme omstandigheden.
Dankzij de waterdichte GORE-TEX™ voering bleven de voeten van  Mark warm en droog en de speciale zool zorgde voor maximale grip en dus veiligheid aan boord van zijn zeilboot.
Je hoeft natuurlijk geen reis om de wereld te gaan maken, om toch heel veel plezier en comfort te hebben van de Ultima zeillaars, waarvan je via Watersport-TV een paar kunt winnen.
We verloten de Ultima laars onder de inzenders. De winnaar wordt bekend gemaakt via onze site en via onze Facebook pagina. Door deelname aan deze actie gaat de winnaar/winnares akkoord met naamsvermelding. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Deze actie eindigt op woensdag 14 februari 2019. Naast de Ultima laars hebben we nog enkele leuke troostprijzen. Alle reden om mee te doen. Ga snel naar de aanmeldingspagina met de WINACTIE (https://www.watersport-tv.nl/pg-31400-7-126165/pagina/winactie.html)

Wil je meer weten over de zeillaarzen ga dan naar Dubarry of Ireland (http:// https://www.dubarry.nl/herenschoenen/zeillaarzen).

ultima 008 ultima 008
20181020 Hobart Micha Jacobs20 20181020 Hobart Micha Jacobs20