EN DE VAARWIJZERS GAAN NAAR...

HAARLEM- Naar aanleiding van de Watersport-TV serie Varen als God door Frankrijk... mogen we namens Hollandia Watersportboeken twee Vaarwijzers Noord-Franse Binnenwateren verloten.

De afgelopen dagen hebben we vele reacties gehad van kijkers die graag een van de boeken van Frank Koorneef willen ontvangen. Het is nu het moment om de twee winnaars bekend te maken.
Een Vaarwijzer gaat naar Astrid Bouwmans in Zwaag. ’’We hebben lieve vrienden, die hun motorboot aan het opknappen zijn, om er lang mee te gaan varen door Frankrijk. Ik zal de Vaarwijzer Jan en Anja schenken,’’ aldus Astrid.
De andere Vaarwijzer is voor Co Wakker. ’’Deze Vaarwijzer is een geweldige aanvulling op de prachtige serie van Holland. Die waren onmisbaar tijdens eerdere tochten die wij gemaakt hebben. De laatste jaren hebben we door de binnenwateren van België, Duitsland en natuurlijk onze eigen Hollandse wateren gevaren. Varen door Frankrijk staat nog op onze lijst. Nu onze boot in de winterstalling ligt, beleven we veel plezier door te kijken naar Watersport-TV.”
Alle inzenders bedankt voor deelname. 

KNMC Canal du Midi aflevering 2.jpg 57 KNMC Canal du Midi aflevering 2.jpg 57
omslag vaarwijzer noord-franse binnenwateren omslag vaarwijzer noord-franse binnenwateren