STICKER ATTENDEERT HULPDIENSTEN OP HUISDIEREN AAN BOORD

Initiatief van Honden aan boord steunt KNRM

LEEUWARDEN- Op Boot Holland heeft Trudie Rutten van Hondenaanboord.nl de eerste veiligheidsticker scheepsdieren aangeboden aan een vertegenwoordiger van de KNRM.

Het zal je maar overkomen dat je pech krijgt met je schip of boot. De te hulp geroepen hulpdiensten komen je redden maar in de chaos kan het gebeuren dat het aanwezige huis- of scheepsdier vergeten wordt. Of  je bent zelf niet in staat om aan te geven dat er een dier aan boord is of te water is geraakt.

Een opvallende en herkenbare sticker kan bij een calamiteit een nuttige aanwijzing voor hulpdiensten zijn. Door de sticker worden zij attent gemaakt op de mogelijke aanwezigheid van scheepsdieren aan boord. De bedoeling is dat de sticker op een logische plaats bevestigd wordt, de entree is daarvoor de aangewezen plek.

Met de aankoop van deze sticker draagt men niet alleen bij aan de veiligheid van huisdieren op het water maar steunt men ook de KNRM. Deze organisatie redt behalve mensen ook dieren in nood.
Van iedere verkochte sticker doneert Hondenaanboord.nl  €0,50 aan de KNRM!
De stickers zijn bestand tegen water en in twee maten verkrijgbaar: 7,5x10 cm en 15x10 cm en verkrijgbaar bij Honden aan Boord (http://www.hondenaanboord.nl)

 

knrm 2019 sticker aanbieden knrm 2019 sticker aanbieden
HAB Sticker Attentie scheepsdieren HAB Sticker Attentie scheepsdieren