VALKENKLASSE ZOEKT CREW VOOR TALENTENJACHT

LEEUWARDEN- De Valkenklassse is op zoek naar bemanning voor het Talentenjacht, de promoboot. Ben je een fervente zeiler en wil je wedstrijdzeilen op hoog niveau? Dan is het Talentenjacht van de Valkenklasse je kans!

Valk 791, is een goed uitgerust schip dat zich met de top van de klasse kan meten. Het talententeam kan een seizoen lang wedstrijdzeilen met Valk 791. Je komt in aanmerking voor het Talentenjacht als  je ervaring hebt met wedstrijdzeilen.  Je zelf geen mogelijkheid hebt om in Valk te gaan varen. Je bereid bent als team een eigen bijdrage van €500,- te betalen, die je retour ontvangt bij aanschaf van een eigen Valk binnen 2 jaar na het Talentenseizoen.
De Valkenklasse, die dit jaar 80 jaar bestaat, organiseert enkele malen per jaar een bemanningendag voor aankomende wedstrijdzeilers, ook een perfecte manier om de Valk echt te ervaren. Ook wordt  in september in Grou voor de toerzeilers en wedstrijdzeilers het Princenhofweekend georganiseerd. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar talenten@valkenklasse.nl.

20190208_141351 20190208_141351