VOORBEREIDINGEN THUISKOMST MARK SLATS

Veiling voor Sailing4Cancer snel online

SCHEVENINGEN- Mark Slats heeft vanmorgen  de trossen los gegooid en is aan zijn thuisreis begonnen. De nieuwe Nederlandse zeilheld, tweede geworden in Golden Globe non-stop zeilrace rond de wereld, komt naar verwachting op 23 februari in Scheveningen aan.

Daar wacht Mark een helden-ontvangst. Achter de schermen wordt door een grote, groeiende groep zeilliefhebbers, gewerkt aan de voorbereidingen van de feestelijke intocht. De Nederlandse watersportmedia heeft de handen in elkaar gestoken om Mark op passende wijze in de spotlights te zetten. We gaan daar nog niets over verklappen. 

Wat we wel kunnen vertellen is dat de eerder aangekondigde online-veiling, waarvan de complete opbrengst naar Sailing4Cancer gaat, inmiddels in de steigers staat. Vanuit de watersportwereld is spontaan op het initiatief van Watersport-TV gereageerd om Mark zijn doel te laten bereiken: zijn droom is minimaal 50.000 euro op te halen dat besteed zal worden aan onderzoek naar medicijnen voor de behandeling van kanker.

Op dit moment hebben we vijftien kavels die geveild zullen worden en die hopelijk veel geld gaan opleveren voor het goede doel. Een tipje van de sluier: je kunt onder meer bieden op een zeildag met de Flyer, meedoen met een historisch zeil duel tussen Roy Heiner en Mark Slats. Of bieden op een schilderij (zie foto) dat Henk de Velde speciaal heeft gemaakt voor deze veling. Wat er verder allemaal onder de hamer gaat, houden we nog even geheim. De veiling wordt mede mogelijk gemaakt door Bootveiling.nl.

Wil je Mark en Sailing4Cancer nu al steunen? Klik dan op Sailing4Cancer (https://actie.avlfoundation.nl/sailing4cancer).

Heb jezelf iets unieks dat we mogen veilen of een leuk idee dat geld kan opleveren? Laat het weten en stuur ons zo spoedig mogelijk een bericht (info@watersport-tv.nl) met je voorstel en contactgegevens en wij nemen zsm contact met je.

 

20190213_105435 20190213_105435
20181020 GGR Hobart Christophe Favreau high res7 20181020 GGR Hobart Christophe Favreau high res7