HENK IS KLAAR VOOR VEILING SAILING4CANCER

Mark Slats komt zaterdagmiddag in Scheveningen aan

SCHEVENINGEN- Achter de schermen is de afgelopen dagen hard gewekt aan de heldenontvangst van Mark Slats. Zaterdag a.s. wordt de zeilheld, die tweede is geworden in de Golden Globe Race, omstreeks 14.00 uur in Scheveningen verwacht.

Henk de Velde, zelf een zeilheld, heeft Mark tijdens zijn non-stop zeilrace rond de wereld uiteraard met veel belangstelling gevolgd en grote bewondering voor hem, maar ook voor Sailing4Cancer waarvoor Mark heeft gezeild. Henk twijfelde dan ook geen moment toen Watersport-TV hem vroeg een schilderij te maken dat we kunnen veilen voor Mark’s goede doel. Met Sailing4Cancer (https://actie.avlfoundation.nl/sailing4cancer) hoopt Mark minimaal 50.000 euro op te halen. Het geld is bestemd is voor onderzoek naar goedkopere medicijnen voor de behandeling van kanker.

De teller staat op dit moment op ruim 35.000 euro. Een dezer dagen gaat een speciale veiling online met allerlei watersport gerelateerde kavels die onder de hamer gaan. Van een Musto Volvo Ocean race zeilpak, zeilen in Friesland, een dag varen met de Flyer tot deelname aan een sportieve zeil battle tussen Mark Slats en Roy Heiner. 

Op dit moment worden door Bootveiling.com de laatste puntjes op de i gezet en verwachten wij dat we een dezer dagen online kunnen gaan met de veiling. 

20190217_110421 20190217_110421