MARK SLATS VEILING VOOR SAILING4CANCER

Achttien unieke watersport gerelateerde kavels

SCHEVENINGEN- Zijn doel: finishen in de Golden Globe Race, een non-stop solozeilrace om de wereld, heeft Mark Slats bereikt. Zijn missie om met de race minimaal 50.000 euro bij elkaar te zeilen voor Sailing4Cancer, helaas nog niet. Gelukkig loopt de teller door en zijn er allerlei initiatieven, zoals een SAILING4CANCER VEILING (https://veiling.bootveiling.com/listpage/1870), zodat Mark straks met een trots gevoel een cheque aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation kan overhandigen.


Wat zou het mooi zijn als watersporters en zeilliefhebbers een gebaar maken en Mark steunen om ook zijn ’goede doel finish’  te halen. Op initiatief van Watersport-TV is in samenwerking met Bootveiling.com (http://Bootveiling.com) een online-veiling opgetuigd. Er kan geboden worden op een zestiental unieke watersport gerelateerde kavels. Wat te denken van een meet&greet met Mark aan boord zijn boot Ohpen Maverick. Een dag zeilen met bijvoorbeeld een groep vrienden met de Flyer, waarmee wijlen Conny van Rietschoten ooit de Whitbread Round the World Race won. Een kook workshop aan boord van je eigen boot.  Of meestrijden tijdens de Battle of the legends. Een zeilduel tussen Mark Slats en oud-olympiër en Volvo Ocean Race zeiler Roy Heiner. Speciaal voor deze veiling heeft Henk  de Velde een schilderij gemaakt, waarop geboden kan worden.

De Sailing4Cancer veiling is inmiddels online. Klik op SAILING4CANCER VEILING (http://www.bootveiling.com/).
De volledige opbrengst komt ten goede aan het onderzoek naar goedkopere medicijnen om kanker te behandelen. Sponsoren kunnen nog producten voor nieuwe kavels inbrengen en zo hun bijdrage leveren.

Mark Slats Mark Slats
20190217_110421 20190217_110421
image001 image001
Team Heiner - J109s Team Heiner - J109s
Jachtwerf Heeg_randmeer verhuur Jachtwerf Heeg_randmeer verhuur
FILMPOSTER_KARAKTERTONEN_DEF-1 FILMPOSTER_KARAKTERTONEN_DEF-1
menken_maritiem_pietheinsloep2 menken_maritiem_pietheinsloep2
Revival_of_the_Flyer 3 Revival_of_the_Flyer 3