RONDVAARTBOTEN EXPERT GEZOCHT

Voor onderhoud aan schepen, shops en steigers

AMSTERDAM- Stromma, bekend van de rondvaartboten in de grachten van Amsterdam, zoekt ter versterking van het technische team een fulltime allround medewerker.

Als Allround Medewerker Technische Dienst zorg jij ervoor dat de vloot van Stromma Nederland vaart en in goede staat blijft. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de reparaties en het onderhoud van 50 rondvaartboten, 15 sloepen en 115 waterfietsen. Ook het onderhoud van de shops en steigers is onderdeel van het takenpakket.

Bij de Technische Dienst is geen dag hetzelfde! Het ene moment sleutel je aan een diesel- of elektromotor, het andere moment repareer je meubilair of word je opgeroepen om op locatie een storing te verhelpen. Daarnaast werk je ook mee aan het doel van Stromma Nederland om de gehele vloot elektrisch te maken. Je werkt vanuit de werf in Amsterdam of Zaandam in een team van acht bevlogen technici. Dankzij jullie harde werk achter de schermen kan Stromma haar gasten een onvergetelijke ervaring aan boord bezorgen!

Jouw werkzaamheden 

Het uitvoeren van groot en klein onderhoud aan diesel- en elektromotoren;

Het uitvoeren van onderhoud aan rondvaartboten en sloepen;

Het verhelpen van storingen (zowel op de werf als op locatie);

Het uitvoeren van reparaties (zowel op de werf als op locatie);

Het verrichten van klein onderhoud aan de steigers en shops;

Het meewerken aan het elektrificeren van de vloot.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal een VMBO-diploma;

Je hebt aantoonbare ervaring in het onderhoud van dieselmotoren en/of schepen, bijvoorbeeld als (auto)monteur;

Je werkt graag met je handen en hebt technisch inzicht;

Je hebt een positieve en pro-actieve instelling;

Je vindt het leuk om diverse technische werkzaamheden op te pakken;

Je bent in staat zelfstandig te werken;

Je bent bereid op toerbeurt storingsdiensten te draaien;

Je hebt affiniteit met scheepvaart of varen;

Bij voorkeur ben je in het bezit van een klein vaarbewijs. Heb je dit niet? Wij kunnen jou hierbij helpen.

Stromma Nederland is de grootste rederij van Amsterdam. Jaarlijks bieden wij 1,5 miljoen gasten een unieke ervaring aan boord van onze schepen. De technische uitdagingen die hierbij komen kijken maken de functie afwisselend en bieden je tevens de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Stromma faciliteert hiervoor opleidingen en trainingen. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Stromma was de eerste rederij in passagiersvaart die de Golden Green Key behaalde. Nu hebben we als doel om de gehele vloot te verduurzamen. Jij kunt hier een rol in spelen! Tot slot bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een marktconform salaris en winstdeling.

Bij Stromma Nederland werken ruim 350 mensen die dagelijks hun liefde voor Amsterdam delen met onze gasten. Dit doen we door het aanbieden van rondvaarten door de Amsterdamse grachten, onze hop-on hop off bus & boot en tal van andere arrangementen. Daarnaast verkopen we tickets voor musea en attracties, organiseren we excursies en ontplooien we andere toeristische activiteiten, zoals één van de nieuwste hotspots in Amsterdam; de A’DAM LOOKOUT.  We streven er altijd naar om onze gasten memories for life mee te geven. Stromma Nederland maakt onderdeel uit van de Stromma Group. We zijn een internationaal toeristisch bedrijf dat actief is in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en Nederland.

Geïnteresseerd?

Vragen? Bel met Rob van Ruiten (Manager Technische Dienst), tel. 020 217 0526 of klik op Stromma (https://www.werkenbijstromma.nl/nl/solliciteren?vacaturecode=201989).

50613885_10156263810058335_6838889370452230144_o 50613885_10156263810058335_6838889370452230144_o