LAARZEN MET EEN PRACHTIG VERHAAL ONDER DE HAMER

Mark Slats laat zijn beste 'vrienden' veilen voor Sailing4Cancer

SCHEVENINGEN- Als deze Dubarry zeillaarzen konden vertellen, dan zou je waarschijnlijk ademloos aan de zolen blijven hangen. Het zijn niet zomaar een paar laarzen, het zijn de laarzen van Mark Slats die er non-stop de wereld mee is rondgezeild tijdens de Golden Globe Race. Voor het goede doel: Sailing4Cancer worden ze nu geveild.

Klik hier en ga direct naar de Sailing4Cancer veiling (https://veiling.bootveiling.com/listpage/1870).

Tijdens zijn solo zeilrace rond de wereld waren de laarzen misschien wel Mark’s beste vrienden. Ze hielden zijn voeten droog en vooral warm onder de meest extreme omstandigheden. Samen hebben Mark en zijn laarzen van alles meegemaakt en het kost de zeilheld zichtbaar moeite om afscheid te moeten nemen van zijn Dubarry’s. Voor de veiling van Sailing4Cancer doet hij het graag.

We kunnen ons voorstellen dat de laarzen een prachtig plekje krijgen bij een fan van Mark en de Golden Globe Race. Of in een vitrine in een sportmuseum of bij een zeilvereniging. Zo kwamen we onlangs de handschoenen van Carolijn Brouwer, waarmee ze de Volvo Ocean Race heeft gezeild en gewonnen, ook tegen bij een liefhebber. Samen met Mark vertegenwoordigen en staan de laarzen symbool voor een stukje zeilgeschiedenis. 

Ga snel naar de veiling, waar je op allerlei watersport gerelateerde kavels kunt bieden. De volledige opbrengst gaat naar Sailing4Cancer.

Klik op Sailing4Cancer veiling (https://veiling.bootveiling.com/listpage/1870)

 

De veiling is een initiatief van Watersport-TV in samenwerking met Bootveiling.com en diverse watersportbedrijven en organisaties.

 

 

 

IMG-20190228-WA0005 IMG-20190228-WA0005
HELDENONTVANGST MARK SLATS HELDENONTVANGST MARK SLATS
IMG-20190228-WA0004 IMG-20190228-WA0004