LOPOLIGHT BLIJFT LED NAVIGATIE VERNIEUWEN

Gunstiger stroomverbruik, betere bescherming en waterdichtheid

UTRECHT- Lopolight was zo’n 15 jaar geleden de eerste fabrikant die op de markt kwam met een complete lijn goedgekeurde LED navigatieverlichting. Hoewel de iconische vormgeving gelijk is gebleven, werd het product voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd, met een nog gunstiger stroomverbruik, betere bescherming en waterdichtheid.

Na 3 jaar ontwikkeling kan Lopolight nu de volgende vernieuwing aankondigen: de oorspronkelijke 3 mm LED’s worden vervangen door enkele power LED’s, voor een nog grotere betrouwbaarheid, flexibiliteit in productie, en verbeterd lichtbeeld. Deze vernieuwing geldt voor zo’n 130 producten, waarbij afmetingen, functie en montage ongewijzigd blijven, en een aantal lampen een lichtere en slankere behuizing heeft gekregen.

Daarnaast worden er een aantal nieuwe producten toegevoegd: zo zijn de stoom/deklicht combinaties uitgevoerd met een zeer krachtig deklicht, en is bijv het nieuwe stoom/deklicht 301-011DLX, voor schepen tussen 20-50 mtr, het kleinste goedgekeurde licht voor deze toepassing dat verkrijgbaar is.

Uiteraard zijn de lichten klaar voor gebruik met de Lloyds goedgekeurde control en monitoring systemen van Lopolight.

Lopolight ziet deze ontwikkelingen als een grote stap voorwaarts en een bevestiging van de positie van Lopolight als belangrijkste fabrikant van LED navigatieverlichting.

Bovenstaande informatie is aangeleverd door Belship

led led