ZEIL MEE MET LEGENDARISCHE FLYER

Ga snel naar de Sailing4Cancer veiling

Een dag meevaren met de Flyer One, waarmee Conny van Rietschoten de Whitbread Round the World zeilrace wist te winnen, is iets waar iedere zeiler van droomt. Een onvergetelijke ervaring die binnen handbereik is, want de Stichting Revival of the Flyer, stelt voor de veiling voor Sailing4Cancer, het schip een dag beschikbaar. Beleef met maximaal 13 zeilmaatjes de dag van je leven!

Ga direct naar de veiling FLYER (https://veiling.bootveiling.com/lot/lot-details/1459/meevaren-op-de-legendarische-flyer-one).

Het schip leent zich uitstekend voor een heerlijke zeiltocht over de Nederlandse wateren, waar u samen met collega’s, zakenrelaties of vrienden een unieke ervaring beleeft. Aan boord van de Flyer was het TEAM de sleutel van het succes. De Flyer als locatie voor een uniek teamevenement is al een ware belevenis op zich. Aan boord komen alle aspecten van het functioneren van het team aan bod. De taken worden verdeeld en waar nodig aangepast.

De kavel bestaat uit 1 dag varen met de het legendarische zeiljacht de Flyer. Lunch, drinken, borrel met wat hapjes is inbegrepen en geldt voor maximaal 13 personen. Trommel je vrienden op of ga zeilen met je collega’s!

Opstaphaven in overleg en afhankelijk van de agenda van de Flyer.

Vaargebied in overleg. Afhankelijk van de ervaring van de deelnemers 10 tot 13 personen

De veilingkosten worden geschonken aan Sailing 4 Cancer.  We rekenen geen Opgeld en BTW over dit kavel !

Over de uitlevering van de kavel wordt met de hoogste bieder contact opgenomen na de veiling.

Flyer Flyer