PROEFVAARDAG YAMAHA

Complete range aan open-, console boten, tenders en sloepen

BIDDINGHUIZEN- Op zondag 26 mei a.s. organiseert Yamaha Marine een uniek watersport evenement: de Yamaha Marine Proefvaardag. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen veertien boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.

Het dealernetwerk van Yamaha Marine vertegenwoordigt een groot aantal soorten boten en merken. Uiteenlopend van open boten, console boten, tenders, sloepen, cruisers, opblaasbare boten en RIB’s tot aluminium boten. Door een hechte samenwerking met verschillende botenbouwers, kan Yamaha Marine, samen met haar dealers, een grote diversiteit van boot-motorcombinaties aanbieden, specifiek voor de Nederlandse markt. De Yamaha Marine Proefvaardag wordt in samenwerking met onder andere de volgende bootmerken georganiseerd: Bon Boating, Buster, Capelli, DOCK, Linder, Pioner, Spirit, YAM en Yamarin. Maar ook boten van het prestigieuze merk Jeanneau liggen klaar voor een proefvaart.

De vaareigenschappen van een boot worden in grote mate bepaald door de motor, daarom biedt Yamaha een zeer brede line up van zéér moderne en betrouwbare viertakt buitenboordmotoren in de segmenten Portables, Mid Range en High Power. Daarmee heeft Yamaha voor elke boot een buitenboordmotor die zorgt voor de beste prestaties. De Yamaha Marine Proefvaardag is dus een uitgelezen moment om dit in de praktijk uit te kunnen testen.

Proefvaren

Tijdens de vorige twee edities was er erg veel belangstelling voor de mogelijkheid tot proefvaren. Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen is een uitgelezen locatie om proef te varen, iedereen heeft de ruimte op het water. Het strandpaviljoen biedt een prachtig uitzicht over het water en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. 

Kom met je vrienden, familie of gezin. Iedereen is welkom en ook voor de jeugd zijn er diverse watersportactiviteiten. 

Datum: Zondag 26 mei 2019
Tijd: 11:00 uur tot en met 16:00 uur
Locatie: Strandpaviljoen Bremerbaai, Biddinghuizen

Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Reserveer hier een Proefvaart (https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experience/proefvaardag-empowered-by-yamaha/proefvaart-reserveren/)

DU6A3297 DU6A3297