VAAR-DOE-DAG IN TERHERNE

Proefvaren met botenverhuurbedrijven

TERHERNE- Op zondag 14 april wordt in Terherne weer de Vaar-Doe-Dag gehouden. Diverse botenverhuurbedrijven bieden gelegenheid om proef te varen. Er zijn instructeurs aanwezig voor wie geen of nog niet zoveel vaarervaring heeft.

De deelnemende bedrijven zijn: Botenverhuur L. van der Pol uit Sneek, Yachtcharter Wetterwille uitTerherne, Yachtcharter 2000 uit Heerenveen, IJsvogel watersport uitTerherne, Yachtcharter Sneek, Yachtcharter de Waterpoort uit Sneeken Watermerk Yachtcharter uit Heerenveen.

Het bezoeken van Terherne, een prachtige watersportdorp is op zich al de moeite waard. Maar ook een bezoekje aan Sneek, op slechts 20 kilometer afstand is de moeite waard.

Wilt u niet alleen varen maar ook overnachten? Dat kan bij Hotel Restaurant ’t Schippershuis in Terherne. Deze bieden u een actie aan voor een hotelkamer voor 2-personen met ontbijt en een 3 gangen Schippershuis menu voor 2 personen voor € 135,00. Indien u gebruik wenst te maken van deze actie dan graag telefonisch of via de mail boeken. Info@tschippershuis.nl  of 0566-745 010.

Gratis aanmelden voor de vaar-doe-dag kan door een e-mail te sturen naar info@popeye.nl met daarin uw voor- en achternaam en het aantal personen met wie u van plan bent te komen. Deelname is gratis maar er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De Vaar-Doe Dag is van 10.00 uur tot +/- 17.00 uur in Terherne Haven, Kupersleantsje 5-9 Terherne.

haven7502-copy haven7502-copy