DE LEUKSTE JACHTHAVEN VOOR HONDEN AWARD

Honden aan Boord verkiezing voor 3e maal

Voor de derde maal organiseert Hondenaanboord.nl de leukste Jachthaven voor honden verkiezing. Vanaf nu kunnen varende baasjes jachthavens nomineren.

Hondenliefhebbers vormen een steeds groter wordende groep binnen de pleziervaart. Naar schatting heeft één op de drie boten één of meer viervoeters aan boord. Het doel van deze Award is Nederlandse jachthavens beoordelen op hondvriendelijkheid. Aan hondenliefhebbers wordt gevraagd  jachthavens te beoordelen op o.a. de volgende onderdelen: gastvrijheid van het personeel jegens honden en hun baasjes, toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en de aanwezige faciliteiten voor honden. De uitlaat- wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving.

Door middel van een beoordelingsformulier op de website Honden aan boord (http://www.hondenaanboord.nl) worden jachthavens genomineerd. De kwaliteit van de havens wordt beoordeeld op een schaal van 1- 5. Daarnaast is het mogelijk een persoonlijke aanbeveling te vermelden. De 10 hoogst scorende jachthavens gaan naar de finale.  Van 1mei tot 30 september kan men jachthavens nomineren. Van 1 oktober tot 30 november kan er worden gestemd in de grote finale.  Op 1 december wordt de winnaar van de Award bekend gemaakt.  Naast de Award voor de winnaar wordt er ook een tweede en derde prijs uitgereikt. De al eerder aangemelde jachthavens zijn te bekijken in de Honden-Vaarwijzer op de website. 

Watersport-TV en onze redactiehond Patout juichen het initiatief van Honden aan Boord toe. Regelmatig zullen wij hondenbezitters informeren over het verloop van de verkiezing.
 

 

 

Begin promo 2019 Begin promo 2019