WAT GAAN WE (ANDERS)DOEN...

Het Watersport Magazine.online

Alle zeilen bij. Dat geldt op dit moment op onze redactie. Van een plan zijn we nu druk bezig om het Watersport Magazine vorm te geven. Het voelt alsof je een nieuwe boot laat/gaat bouwen. Van een spontaan idee een totaal nieuw concept ontwikkelen.

De afgelopen twee jaar hebben we tijd en energie gestoken in Watersport-TV. Het eerste online watersportkanaal in Nederland. Dat staat en daar zijn we best trots op, op de watersportkaart. Een goed moment voor de volgende stap: een eigen online magazine.
Wat gaan wij anders doen dan de nu nog bestaande watersportbladen?  Voordeel van online is dat we veel actueler kunnen zijn en daardoor geen redactionele beperkingen  hebben. Als je als lezer reikhalzend uitkijkt naar het nieuw boottype/model dan wil je zo snel mogelijk een test/impressie in woord en beeld zien. Een reportage over de 24 Uurs Race of Volvo Ocean Race, het liefst als de laatste boten over de finish gaan.
Het Watersport Magazine zal door gebruik te maken van video en animaties sowieso veel dynamischer zijn. En dus leuker om te lezen en te bekijken. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar bijzondere invalshoeken, watersporters met unieke verhalen en zijn we zelf veel op het water te vinden om content te maken.
We gaan nog niet te veel verklappen over de redactionele inhoud van het eerste nummer, dat zoals gezegd toch steeds zal veranderen, maar uiteraard wel vaste pijlers heeft met veel aandacht voor alle vormen van watersport.
Ons doel is een magazine te maken dat afwijkt van wat al bestaat, wat jong tot op leeftijd zal aanspreken, dat verrast, boeit, informatief is en een groot gevoel van beleving heeft. Je wilt na het lezen nog maar een ding: het water op.
 

LELYSTAD Bataviahaven LELYSTAD Bataviahaven