HET GONST OP DE STEIGERS...

Watersport Magazine.online

Het nieuws over ons nieuwe online Watersport Magazine gonst al over de steigers op jachthavens. Adverteerders hangen aan de telefoon en willen meer informatie en per mail krijgen we al veel leuke reacties uit de watersportwereld. ’’Wat een goed idee. Ik volg jullie al via Watersport-TV en kijk uit naar het magazine,’’ aldus een motorbootvaarder. De meest gestelde vraag is nu: wanneer gaat het Magazine te water oftewel online? Natuurlijk hebben we ons een deadline gesteld en zoals het er nu naar uitziet gaan we die ook halen en zal je al op redelijk korte termijn het eerste magazine kunnen verwachten.

LEZEN KOST NIETS
We weten het allemaal: het bezit van een boot kost (veel) geld. En daarom hebben wij besloten om het Watersport Magazine gratis aan te bieden. Een duur abonnement is niet nodig. Natuurlijk wil je wel op de hoogte blijven van leuke nieuwe reportages, speciale lezers/kijkers acties en daarom is het verstandig om je zonder verdere verplichtingen even aan te melden bij het Watersport Magazine.
Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar info@watersport-tv.nl onder vermelding van ’aanmelden voor Watersport Magazine.’

DE CREW

Een schip kan niet zonder een goede bemanning. En dat geldt ook voor een magazine. Wij spreken graag over onze crew. Met respect, want alleen met gepassioneerde mensen, in dit geval allemaal watersporters, kun je een project als het Watersport Magazine optuigen. Wie ons heeft gevolgd met Watersport TV heeft gezien dat bekende- en minder bekende namen uit de watersport zich aan ons hebben verbonden.  Voor het magazine zal onze bemanning worden uitgebreid en binnenkort kun je kennismaken met enkele nieuwe gezichten.

MEER INFORMATIE
We kunnen ons voorstellen dat je net zo enthousiast bent over ons initiatief en graag een bijdrage wilt leveren aan het Watersport-Magazine. Een leuk idee hebt of een tip. Misschien wel wilt adverteren. Ten slotte bereiken we met Watersport-TV, onze social mediakanalen en het online magazine dagelijks  vele duizenden watersporters. Stuur een mail naar info@watersport-tv.nl of bel ons gewoon even via 072-5710158 of 06-43108986.

IMG_1525.jpg MAASPLASSEN IMG_1525.jpg MAASPLASSEN
P5060078.jpg SCHERMER P5060078.jpg SCHERMER
P6260325 P6260325
DU6A4008.jpg Loosdrecht DU6A4008.jpg Loosdrecht