WATERSPORT-TV START DYNAMISCH ONLINE MAGAZINE

Het nieuwe gratis lijfblad voor de watersport

HEERHUGOWAARD- Twee jaar na de succesvolle lancering van Watersport-TV is het tijd om de bakens te verzetten en starten wij naast ons online watersportkanaal, het Watersport Magazine.online. Een volwaardig magazine dat geheel gratis is.

Het idee voor een watersport breed online magazine, komt niet uit de lucht vallen. Het plan bestond al langer. In vergelijking tot de geprinte magazines die statisch zijn, kent een online magazine bijna geen redactionele beperkingen. Naast foto’s die van je scherm afspatten, kunnen we allerlei filmpjes en animaties in het magazine publiceren, wat het bijzonder dynamisch maakt. De watersport en watersporters komen letterlijk tot leven.
Het leuke aan het magazine is dat de redactionele inhoud ook continue geactualiseerd en aangepast wordt.  Iedere keer als je het magazine online opent, wacht je weer nieuwe reportages, interviews en alles wat watersport zo leuk maakt.
Groot voordeel is dat je ons magazine altijd binnen bereik hebt via je computer thuis of op het werk, de tablet aan boord of de smartphone in je broekzak. Heb je even een moment voor jezelf, dan hoef je je niet te vervelen.
Toegevoegde waarde
Via Watersport-TV, onze social mediakanalen en nu ook het Watersport Magazine bereiken wij honderdduizenden watersporters. En dat is ook de watersportbranche niet ontgaan. De eerste enthousiaste reacties op ons nieuwe initiatief hebben we al mogen ontvangen. ’’Dit is waar de watersportbranche behoefte aan heeft. Iets totaal nieuws en eigentijds.’’
We geloven dat het online magazine  een geweldige aanvulling is op Watersport-TV dat echt een nieuwskanaal is. In het nieuwe lijfblad voor watersporters kunnen we uitgebreider ingaan op allerlei onderwerpen.
En niet onbelangrijk: het Watersport Magazine zal geheel gratis zijn. 


De crew van Watersport-TV & MAGAZINE

STOCK varen in Friesland STOCK varen in Friesland
STOCK sfeerbeeld varen door grachten...Utrecht STOCK sfeerbeeld varen door grachten...Utrecht
STOCK Vrijheid op het water STOCK Vrijheid op het water
IMG_4740.jpg STOCK jeugd IMG_4740.jpg STOCK jeugd