YAMAHA MARINE PROEFVAARDAG

Zondag 26 mei in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN- Op zondag 26 mei a.s. organiseert Yamaha Marine een uniek watersport evenement: de Yamaha Marine Proefvaardag. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen veertien boten van tien verschillende bootmerken klaar voor een proefvaart.

Het dealernetwerk van Yamaha Marine vertegenwoordigt een groot aantal soorten boten en merken. Uiteenlopend van open boten, console boten, tenders, sloepen, cruisers, opblaasbare boten en RIB’s tot aluminium boten. De vaareigenschappen van een boot worden in grote mate bepaald door de motor. Daarom biedt Yamaha een zeer brede line up van zéér moderne en betrouwbare viertakt buitenboordmotoren in de segmenten Portables, Mid Range en High Power.  De Yamaha Marine Proefvaardag is dus een uitgelezen moment om dit in de praktijk uit te kunnen testen.

Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen is een uitgelezen locatie om proef te varen, iedereen heeft de ruimte op het water. Het strandpaviljoen biedt een prachtig uitzicht over het water en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Iedereen is welkom!

Wilt u verzekerd zijn van een proefvaart met uw droomboot, dan raden wij u aan om zich vooraf via de website (https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experience/proefvaardag-empowered-by-yamaha/) aan te melden en aan te geven met welke boot u op die dag wilt proefvaren. Vervolgens krijgt u per e-mail een bevestiging van de aanmelding en verdere instructies. Deelname aan de Yamaha Marine Proefvaardag is gratis en geschiedt op eigen risico.

De Yamaha Marine Proefvaardag wordt in samenwerking met onder andere de volgende bootmerken georganiseerd: Bon Boating, Buster, Capelli, DOCK, Linder, Pioner, Spirit, YAM en Yamarin. Maar ook boten van het prestigieuze merk Jeanneau liggen klaar voor een proefvaart.

 

Fotografie en video Watersport-TV

DU6A3159 DU6A3159
DU6A3016 DU6A3016
DU6A3301 DU6A3301
DU6A3325 DU6A3325