SLAM KLEDINGPARTNER VAN HISWA TE WATER

LELYSTAD- Slam is de nieuwe kledingpartner van de HISWA te water. Tijdens de  beurs die van 4 tot en met 8 september in de Bataviahaven in Lelystad gehouden zal worden, zullen organisatie en alle vrijwilligers door Slam gekleed worden.

“Vorig jaar zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie in de Batavia Haven en hebben we er een succesvolle editie van gemaakt. Dit heeft ons gemotiveerd om dit jaar een nog mooier en vooral kwalitatiever evenement neer te zetten. Als organisatie wil je dit ook letterlijk en figuurlijk uitstralen en we zijn dan ook verheugd dat Slam partner is geworden van de HISWA te water”, aldus directeur Arjen Rahusen HISWA te water.
“De zeilkleding van Slam is bij veel (wedstrijd)zeilers wel bekend. De samenwerking met de HISWA te water is voor ons een perfecte gelegenheid om ook de andere collecties aan het watersportpubliek én het bedrijfsleven te tonen. We hebben zelfs een team dat zich richt op Corporate Wear, waarbij de specifieke wensen en eisen van een bedrijf in een speciaal gemaakte collectie worden verwerkt”, vult Jeroen van Stijn, directeur Slam Benelux, aan.
Het zeilkledingmerk Slam, opgericht in 1979 in Genua – Italië, is een internationaal topmerk dat technische functionaliteit combineert met Italiaans design. Nautische mode, technische zeilkleding en accessoires voor dames, heren en kinderen waaronder zeilpakken, jassen, schoenen en sportieve vrijetijdskleding met een maritieme twist. Sponsor van o.a. Barcolana, Rolex-Swan Cup, Medemblik Regatta en leden van het High Performance Team van het Watersportverbond.
Meer informatie is te vinden op www.hiswatewater.nl en www.slambenelux.nl

clip_image001 clip_image001