SKUTSJESILEN LIVE OP WATERSPORT-TV

In samenwerking met Omroep Friesland

GROU- De strijd om het SKS kampioenschap zal vanaf zaterdag 27 juli weer losbarsten en ook dit jaar hoef je niets te missen. Door onze samenwerking met Omroep Friesland kun je alle wedstrijden live op Watersport-TV volgen.

Alle wedstrijden beginnen om 14.00 uur en rond die tijd gaan we live. Vorig jaar zonden we voor de eerste keer in samenwerking met Omroep Friesland de wedstrijden uit. Het zorgde voor een verdubbeling van het aantal online kijkers bij de regionale Friese omroep tijdens het SKS- skûtsjesilen. Maar ook tijdens het IFKS kampioenschap dat we zullen uitzenden.

Om de wedstrijden te bekijken, ga je naar Watersport-TV (http://www.watersport-tv.nl) of naar de Skutsjesilen LIVE (https://www.watersport-tv.nl/pg-31400-7-121586/pagina/skutsjesilen_live_en_video39s.html) pagina.

De traditie van het wedstrijdzeilen met skûtsjes hoort bij Fryslân. De snelheid en de behendigheid waarmee onze skûtsjes zowel op de nauwe vaarten rond Grou, De Veenhoop en Earnewâld als op het ruime water van de Snitser Mar en het IJsselmeer uit de voeten kunnen, toont het vakmanschap van de huidige schippers en hun bemanningen. Het is prachtig om te zien. Vanaf  de waterkant, maar ook thuis of aan boord online.

Het SKS-kampioenschap begint zoals gezegd op zaterdag 27 juli in Grou. Vervolgens maandag 29 juli De Veenhoop, dinsdag 30 juli Earnewâld, woensdag 31 juli Terherne, donderdag 1 augustus Langweer, vrijdag 2 augustus Elahuizen, zaterdag 3 augustus Stavoren, maandag 5 augustus Woudsend, woensdag 7 en donderdag 8 augustus Lemmer en vrijdag 9 augustus Sneek.

DU6A5915 DU6A5915
P1040353 P1040353