BELGIAN BOAT SHOW FLOAT

Op 19 en 20 oktober in Nieuwpoort

NIEUWPOORT- De Belgian Boat Show Float is van Breskens naar Nieuwpoort verhuisd. Dit pleziervaartevenement vindt plaats in het weekend van 19 en 20 oktober.

Op de Belgian Boat Show zijn vele kajuitboten en RIB’s aan de steigers in het water te bewonderen. In twee grote tenten op het schiereiland aandacht voor accessoires, kleding, binnen- en buitenboordmotoren, doe het zelf- en onderhoudsmateriaal. Een kleine greep uit de jachten die gepresenteerd worden zijn: Fairline motorjachten: de F48 en de F33, Linssen yachts,  Sea Ray en Cobalt boats, Regal sportboats en cruisers, Quicksilver boats, Mastercraft ski- en wakeboard boten, talloze RIBS en opblaasboten, waaronder nieuwe van Brig, Zodiac, de Victoria sloepen, Bénéteau en Jeanneau motor- en zeiljachten, de Lagoon 42’ kajuitcatamaran, de Dufour 56’ en Domani zeiljachten. Maar ook Viko zeiljachten en Azuree yachts. Bovendien zijn er maar liefst vijf klassieke schepen te bewonderen.

Beleving

Op Belgian Boat Show Float kan je op alle aangemeerde jachten opstappen en rondkijken. Laat je betoveren door het comfort aan boord. Geniet van spektakel in de demozone van het freestyle jetskiën met wereldkampioen Niels Willems en Fly Boarding van Flyboard Vlaanderen of Jet Pack capriolen van Knokke Boat. Scheep in voor de vaarclinics met motorboten en zeiljachten en maak je keuze welke vaarstijl het beste bij jou en je gezin past. Er zijn ook RIB rondvaarten. Stap eens aan boord van een pur sang wedstrijdjacht en krijg een antwoord op de prangende vraag of de competitie ook iets voor jou is.

Op het Presentatieplein vinden informatieve lezingen plaats ondermeer over hoe je een boot koopt en wat er bij komt kijken en natuurlijk de ins en outs van de nieuwe Belgische pleziervaartreglementering.

 

DSC_8277 DSC_8277
AL2A3862 AL2A3862
AR1_1381 AR1_1381
AR1_1321 AR1_1321