VROLIJK EN MARITIEM WATERSPORT SAMEN VERDER

Officiële opening nieuwe winkel op 30 november

SCHEVENINGEN- Vrolijk Watersport en Maritiem Watersport gaan samen verder aan de Visafslagweg 1 (hal 18-20) in Scheveningen. Jarenlang bestonden de twee watersportwinkels naast elkaar met veel overlap in klanten en assortiment maar toch met ieder hun eigen cultuur. Het werd tijd om de handen in elkaar te slaan en samen verder te gaan onder de naam Vrolijk Watersport. 

De ‘nieuwe’ Vrolijk Watersport is met 800m2 een winkel van formaat met alles voor zeilers en motorbootvaarders. Daarnaast kan de watersportliefhebber online terecht in de webshop. De winkel wordt officieel geopend op 30 november. Er is dan van alles te doen. Van lezingen, vele productacties, demonstraties en uiteraard een drankje en hapje. 

Het familiebedrijf Vrolijk Watersport bestaat meer dan 145 jaar en is hofleverancier voor de watersport, in het bijzonder voor de zeilers. Maritiem Watersport bestaat sinds 1996 en is ontstaan in een hal op de Visafslagweg naast Maritiem Beroepsvisserij. Van oorsprong betrof dit een meer technisch georiënteerd bedrijf met een hang naar motorbootvaarders.

Vrolijk vanaf trap - verkleind Vrolijk vanaf trap - verkleind
Vrolijk 1 - verkleind Vrolijk 1 - verkleind