COMPOSIET 3-DUIMS KOGELAFSLUITER

ZAANDAM- Voor het eerst is er een 3-duims kogelafsluiter van composietmateriaal in het assortiment van TruDesign. De afsluiter wordt geleverd met bijbehorende scoop en slangtules van 3”en 2 ½”.

TruDesign™ gecertificeerde kogelkranen zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de scheepvaart en worden ontworpen en gefabriceerd in Nieuw-Zeeland. Ze zijn toepasbaar zowel boven als onder de waterlijn. Deze nieuwe afsluiter heeft de uitstekende kwaliteits- en veiligheidseigenschappen die alle TruDesign-producten kenmerken: Het taaie, met glas versterkt nylon composiet staat borg voor sterkte en lichtgewicht. Het materiaal is immuun voor corrosie en elektrolyse en is UV-bestendig. Dat komt de veiligheid ten goede. De kogelkraan kan in gesloten positie worden vergrendeld. Elektrisch niet geleidend, dus elektrische bonding is overbodig. Geschikt voor gebruik op alle rompmaterialen – aluminium, staal, hout of polyester. De kogel en afdichtringen gebruiken een PTFE-polymeer voor soepele werking en minimale vervuiling van de kogel. Geschikt voor gebruik onder alle maritieme omstandigheden en temperaturen van -40 ° C tot + 110 ° C

De afsluiter is verkrijgbaar via Rosch Marine, importeur en distributeur van een exclusief assortiment watersport-artikelen.

Meer informatie is te vinden op www.roschmarine.nl

5494_320duims20kogelkraan 5494_320duims20kogelkraan
1896_knipsel 1896_knipsel