MOTORBOOT SNEEK LUIDT VOORJAAR IN

SNEEK – Voor de 11e keer vindt op 3, 4 en 5 april de voorjaarsshow van Motorboot Sneek plaats. Het evenement is uitgegroeid tot de grootste motorbotenshow van het noorden.

Tijdens Motorboot Sneek hebben bezoekers gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste motorjachten van maar liefst zes organiserende bedrijven en een groot aantal gastwerven.

Bezoekers vinden tijdens de voorjaarsshow een ruim aanbod van honderden motorjachten en zij krijgen een onvergetelijk ’kijkje achter de schermen’ bij de verschillende bedrijven.

De organiserende watersportbedrijven: Aquanaut Dutch Craftsmanship, Brandsma Jachten, De Valk Yachtbrokers, Jansma Jacht, SK Jachtbouw en Vivante Yachts bevinden zich allemaal in het mooie Sneek en de gastwerven hebben een stand op een van de locaties van de organiserende bedrijven.  

De geschiedenis 
Motorboot Sneek is een uitzonderlijk samenwerkingsverband tussen zes organiserende bedrijven en een groot aantal gastwerven. De eerste editie van de botenshow was in 2009, toen de opzet met acht motorbootwerven en één jachtmakelaar nog aanzienlijk kleiner was. De voorjaarsshow wordt georganiseerd op de locaties van de organiserende bedrijven in Sneek. De gastwerven hebben hier een stand waar ze met één of meerdere motorjachten liggen. Ook de verschillende sponsoren zijn vaak met een stand aanwezig. Er is dus veel moois te zien.
De voorjaarsshow van Motorboot Sneek vindt plaats op 3, 4 en 5 april 2020 van 10:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis. Combineer een bezoek aan Motorboot Sneek met een ontdekkingsreis door de sfeervolle binnenstad van Sneek. Een ideale bestemming voor een weekendje weg of een dagtrip. Tijdens Motorboot Sneek bruist de hele stad! 
 

Motorboot Sneek 2 Motorboot Sneek 2
Motorboot Sneek 1 Motorboot Sneek 1