VEDETTE NAVIGATOR 35 POWERBOAT OF THE YEAR

In de categorie Waterverdringers

TER AAR- Vedette Jachtbouw heeft op Boot Düsseldorf de prestigieuze prijs Powerboat Of the Year 2020 award  ontvangen in de categorie Waterverdringers. De Vedette Navigator 35 is het schip waaraan de 8-tallige vakjury de prijs toekende. 

In september 2019 heeft de Vedette Navigator 35 ook de prijs van ’Motorboot van het jaar’ ontvangen op de Hiswa te water in Lelystad. Het is duidelijk dat de Navigator-lijn in het oog springt. “Het is voor een werf van belang om mee te gaan met de huidige trends, of beter nog, de trends zelfs vóór te zijn. Dat geldt niet alleen qua uiterlijk, maar bovenal qua techniek,” aldus Kathinka Lek. Door de vraag nauwlettend in de gaten te houden heeft Vedette Jachtbouw de Navigator ontwikkeld, een krachtig schip met sterke lijnen, die zeer compleet wordt aangeboden. De mogelijkeden in de Navigator zijn talrijk als het gaat om techniek en inrichting. Dit zeewaardige jacht biedt volop mogelijkheden voor de avontuurlijke watersporter.  De Navigator is er in de maten 35 foot, 41 foot en 48 foot.

Boot Holland

Vedette Jachtbouw is ook aanwezig op Boot Holland in Leeuwarden van 7 tot 11 februari 2020, alwaar aandacht wordt gegeven aan de Navigator. Het schip is níet op deze beurs aanwezig, maar via beeldmateriaal te bewonderen. Op de beurs presenteert Vedette Jachtbouw 4 schepen, waaronder een primeur, de Vedette Traveller. Nieuwe inzichten en verdergaande ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat ook deze nieuwe lijn binnen Vedette Jachtbouw is ontwikkeld. De Traveller is een salonschip met in vele opzichten de kenmerken van de Vedette Salon-schepen. Belangrijkste veranderingen zijn de verplaatsing van de opbouw richting voorsteven, wat zorgt voor meer ruimte in de salon. Én het verlengde dak, waardoor ook de kuip afgedekt is. Naast de Vedette Traveller 12.30 zijn er twee Vedette Comfort Line schepen te bezichtigen, de Vedette 10.30 cabin Comfort Line en de Vedette 11.30 Cabin Comfort Line. Ook de enige polyester lijn van Vedette Jachtbouw, de Cantia 31 Launch, is te bezichtigen.

 

4v 4v