NIEUWE PARASAILOR GEEFT NOG MEER ZEILPLEZIER

Vleugelzeil voor betere performance, stabiliteit en veiligheid

AMSTERDAM- Met de door ISTEC volledig opnieuw ontworpen Parasailor voltrekt zich een generatiewissel bij het onder blue water cruisers zo geliefde vleugelzeil. De new generation Parasailor onderscheidt door nog meer performance, stabiliteit, veiligheid en zeilplezier.

De (patent pending) hybride vleugel levert in combinatie met de op het gebied van stroming geöptimaliseerde zeil merkbaar betere prestaties dan de klassieke Parasailor.

Ten opzichte van de voorganger levert de unieke hybride vleugel nóg meer lift, terwijl minder wind nodig is om zijn stijfheid te bereiken. Daarmee wordt de nieuwe Parasailor nog beter gestabiliseerd dan eerst.

Voor het vleugeldesign is, ondanks de betere prestaties, minder stof nodig, waardoor het bergen en zetten van het zeil duidelijk makkelijker geworden is.

De nieuwe generatie Parasailor springt al bij minder wind aan, al vanaf 2 tot 3 knopen ware wind.

De 15 verschillende designs en 3 nieuwe kleuren bieden een veelvoud aan mogelijkheden om een Parasailor naar eigen smaak te kiezen.

De nieuwe Parasailor is vanaf begin 2020 te bestellen bij Bomarine. Bezoek de komende HISWA Amsterdam Boatshow, stand 01.352

Voor meer informatie klik op PARASAILOR (https://www.bomarine.net/zeilen/parasailor/parasailor-new-generation.html) of stuur een mail naar info@bomarine.nl.

 

 

 

Para 1 Para 1
pARA 3 pARA 3
PARA 2 PARA 2