DARTSAILER 30 (verkocht)

Heerlijk zeilen of motorboot varen

Zeer mooie Dartsailer 30 bouwjaar 1981 te koop. Gebouwd door Holland boat en ontworpen door De Vries Lentsch

S- spant langkieler met goede zeil eigenschappen. De laatste jaren is de motorsailer alleen gebruikt als motorboot. Voor dat doeleinde is een RVS mastje te plaatsen op de plaats van de mastvoet. Deze is voorzien van een ankerlicht. Daarnaast is de volledige tuigage aanwezig inclusief mast, giek, verstaging, rolsysteem, tuigen, lieren, vallen en schoten. Er is ook een volledige maststrijk installatie aanwezig

Romp: Polyester kleur wit met donkerblauwe striping, opbouw polyester kleur wit en stuurhut in teak hout. Spitsgat spiegel is voorzien van een RVS zwemtrap. Onderwaterschip heeft in 2020 een refit ondergaan uitgevoerd door een professional (osmose behandeling)

Kuip: is voorzien van teakhout zittingen en kuipvloer. (teakhout verdient aandacht) Stuurwiel en afstandsbediening voor de motor, klapbare kuiptafel, 2 grote bakskisten en een bergruimte onder de vloer waar de boiler en de accu’s staan. Hierin zait voldoende ruimte voor 2 vouwfietsen. In de kuip bevindt zich de aansluiting voor de wal stroom en is een buitendouche aanwezig

Dek: ruime gangboorden naar voordek. Boeg is voorzien van een RVS boegspriet en anker met ankerlier en 40 meter ketting

Stuurhut: Voorzien van binnenbesturing en bedieningspaneel voor de motor. Daarnaast bevind zich in de stuurhut de kombuis met een 3 pits gasstel met oven, spoelbak met waterkraan en veel opbergruimte. In de kombuis bevindt zich ook de ruime koelkast.

Kajuit: ongeveer 7 zitplaatsen en om te bouwen naar 2 a 3 slaapplaatsen. Gezellig interieur met mooie verlichting. Veel bergruimte in de kastjes en onder de zittingen. Vloer gemaakt van massief eiken. In de kajuit is een ingebouwde radio aanwezig

Onderwatertoilet: Middels een deur af te sluiten toilet met handpomp en afsluiters

Hangkast aan de overzijde van het toilet: voor kleding

Punt: 2 slaapplaatsen met een lengte van ongeveer 195 cm. Punt is voorzien van een luik voor voldoende ventilatie

Motor: Lombardini 40 PK door Combi Noord te Grou ingebouwd in 2006. Motor loopt soepel en heeft ruim voldoende stuwkracht. Dieseltank inhoud ongeveer 300 liter. 

Water: Watertank inhoud ongeveer 300 liter. Electrische waterpomp. Warm water boiler aanwezig (alleen warm water wanneer de walstroom is aangesloten)

Accu’s 2 stuks (2018) 1 start accu en een verbruikers accu. Deze accu’s kunnen worden opgeladen door de motor, walstroomvoorziening en het zonnepaneel (2017)

Apparatuur: Aanwezig maar verouderd en onduidelijk of het nog werkt

Gasbun met ontluchting aanwezig

Navigatie verlichting: Aanwezig maar onbekend of het werkt

Doorvaarthoogte: 12.50 m

Tot eind maart op de wal te bezichtigen. Daarna te water te bezichtigen.

Vraagprijs...VERKOCHT

 

 

 

 

 

Dart 2 Dart 2
Dart 3 Dart 3
Dart 5 Dart 5
Dart 6 Dart 6
Dart 7 Dart 7
Dart 1 Dart 1