MAAK KANS OP DUBARRY PERFORMANCE ZEILLAARS

Geef je op voor het gratis Watersport Magazine

Stap jij binnenkort aan boord met deze Dubarry Performance zeillaars? Het zou zo maar kunnen. Namens Dubarry of Ireland mogen we een stel laarzen met een winkelwaarde van € 329 verloten onder de lezers van het WATERSPORT MAGAZINE. online (https://magazine.watersport-tv.nl/watersport-magazine-voorjaar-2020/voor-de-boeg/).

Maak kans door je aan te melden voor het leukste online lijfblad voor watersporters dat nog gratis is ook. Heb je dit al eerder gedaan, dan doe je automatisch aan deze verloting mee.

Ga verder voor aanmelden en klik op WATERSPORT MAGAZINE lezersactie (https://www.watersport-tv.nl/pg-31400-7-130775/pagina/dubarry__watersport-tv_winactie.html).

Deze veelzijdige originele zeillaars in de nieuwste kleur Navy/Brown is gemaakt voor actie op het water in alle weersomstandigheden. De waterdichte GORE-TEX voering zorgt voor actief ademend vermogen en voert transpiratievocht snel af. De laars is voorzien van duurzaam Dubarry DryFast-Dryfast™ leder en houd je comfortabel zodat jij je volledig kan concentreren op het zeilen. Om een perfecte pasvorm garanderen is er ook een Ultima ExtraFit™ variant verkrijgbaar voor de kuit met meer omvang.

 

1.jpg 2 1.jpg 2
1 1