HISWA NEEMT EXTRA HYGIENE MAATREGELEN VANWEGE CORONAVIRUS

Surfer Kiran Badloe opent woensdag watersportbeurs

AMSTERDAM- Windsurfer Kiran Badloe zal woensdag om 11.00 uur de opening verrichten en de HISWA Amsterdam Boat Show gaat ondanks het Corona-virus gewoon door. Dat heeft de organisatie van de watersportbeurs maandagmiddag bekend gemaakt.

’’We begrijpen dat met de vele nieuwsberichten rondom het COVID-19 Coronavirus er veel vragen zijn die leven bij onze exposanten en bezoekers van de HISWA Amsterdam Boat Show,’’ aldus beursmanager Gertjan Roos.  ’’Als RAI Amsterdam en organisator van de HISWA Amsterdam Boat Show volgen we de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus (COVID-19) op de voet. We staan in nauw contact met gespecialiseerde instanties en partners, zoals het RIVM, GGD om tijdig voorzorgsmaatregelen te nemen en risico’s te vermijden. Daarbij nemen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD als uitgangspunt. Vanzelfsprekend staat het welzijn en de veiligheid van onze exposanten, bezoekers en andere betrokkenen voorop. Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show hebben we daarom extra hygiene voorzorgsmaatregelen genomen. Wij adviseren bovendien iedereen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de GGD met betrekking tot hygiënevoorschriften te volgen. De burgemeester van Amsterdam, mevrouw Halsema, heeft in een openbare brief aangegeven dat evenementen in deze fase door kunnen gaan.’’

Als voorzorgsmaatregelen zijn tijdens de HISWA handdesinfectiemiddelen aanwezig bij alle ingangen en in publieke ruimtes. Extra EHBO-posten zijn tijdens evenementen geopend. EHBO personeel is geïnstrueerd in het herkennen van symptomen van het virus en weten om te gaan met mogelijke ziektegevallen. Extra aandacht voor schoonmaak. En via diverse middelen wordt extra aandacht besteed aan het volgen van algemene hygiëneregels.

LEES VERDER OVER 65e HISWA (https://magazine.watersport-tv.nl/watersport-magazine-voorjaar-2020/hiswa-amsterdam-boat-show/)

 

20180307_134559 20180307_134559