ONLINE INSTRUCTIE BIJ ZEILSCHOOL PEAN

NES-AKKRUM- Het regent als gevolg van het Corona-virus afzeggingen van allerlei geplande watersport activiteiten. Ook bij zeilschool Pean worden de ontwikkelingen op de voet gevolgd maar probeert men er ook op in te spelen. Zo start morgen een online zeilinstructie.

Om kinderen alvast voor te bereiden op de zeillessen die zij deze zomer krijgen, wordt woensdag gestart met online-zeillessen aan. Steeds in blokken van ongeveer een uur, voor verschillende doelgroepen.

De eerste les start om 15.00 uur. Thema: Hoe begin ik met zeilen in de optimist?Geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. Een introductie op het zeilen in de optimist, met o.a. het optuigen, waar zit ik in de boot en tips om thuis te oefenen.

Donderdag 19 maart om 15:00Hoe begin ik met zeilen in de Pico?
Geschikt voor kinderen van 12-17 jaar. Een introductie in zeilen in de Pico met o.a. hoe tuig ik de boot op, welke onderdelen heeft de boot, waar zit ik in de boot en hoe ga ik overstag.

De lessen worden live aangeboden vanaf zeilschool Pean en worden gegeven door ervaren instructeurs van Pean. Deelnemerts kunnen tijdens de les vragen stellen aan de instructeurs.

Het programma wordt de komende tijd verder uitgebreid. Voor meer informatie kijk op de website.

Direct AANMELDEN (https://nieuwsbrief.moune.nl/subscription?f=PaGxuT7H8926DNFY6oLenBoYQX0BrnObziBfgoUEVyDdGRxFiPizZt0G3BOwdaVvte)

 

optimist_opdoekenzeil optimist_opdoekenzeil