ONLINE BOATSHOW NIEUW OP WATERSPORT-TV

De ontmoetingsplaats nu beurzen geannuleerd zijn

AMSTERDAM- Kijken en vergelijken, op zoek naar misschien wel je eerste droomboot. De bekende beurzen waren hier jarenlang de plek voor. Sinds we wereldwijd getroffen zijn door het corona virus is niets meer vanzelfsprekend en zijn evenementen waaronder watersportbeurzen voorlopig geannuleerd.

Ondertussen zorgt corona voor een enorme impuls voor de watersportbranche. Landgenoten zien de geplande vliegvakantie naar de zon in het water vallen en gaan als alternatief op zoek naar een boot. 

“Juist nu zie je dat nieuwe watersporters behoefte hebben aan informatie... een centrale plek om te kijken en vergelijken. Dagelijks worden we gebeld met vragen over bijvoorbeeld waar je op moet letten bij de aankoop van een boot,” aldus Eric van Staten, producent van Watersport-TV. “De watersportbranche vaart wel bij de huidige hype, maar beseft tegelijkertijd dat voor de continuïteit een alternatief voor het wegvallen van de beurzen noodzakelijk is. Dat alternatief bieden wij nu, met de eerste online watersportbeurs: de Holland Boat show.’’

De nieuwe online boatshow krijgt een prominent podium binnen Watersport-TV dat is uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige en populaire watersportplatforms. “Groot voordeel is dat we al vele duizenden watersporters per dag op ons kanaal mogen begroeten. Sinds corona is er zelfs sprake van een verdubbeling van het aantal bezoekers,’’ aldus Van Staten.

Virtuele beurs

De Holland Boat show wordt de online ontmoetingsplek voor de watersportbranche en watersportliefhebbers. Exposanten, werven, dealers en verkopers kunnen hun nieuwste modellen door middel van foto’s, video’s en aanvullende informatie op de virtuele beurs presenteren. Bezoekers kunnen in alle rust de boten bekijken en als ze dat willen direct een afspraak maken voor een proefvaart. 

Naast boten en accessoires biedt de Holland Boat show informatie en inspiratie over varen, gadgets, leuke hebbedingetjes, kleding, lifestyle en trends. Alles waarvoor je normaliter naar een watersportbeurs zou gaan, maar die je nu online op je gemak kunt bekijken.

P9020026 P9020026
DU6A0882 DU6A0882
IMG_6883 IMG_6883
P9020034 P9020034